Wie zijn wij?

Zoals de naam T.O. Artist Agency & Marketing al aangeeft houden wij ons met verschillende zaken bezig: Artist Agency en Marketing.

 

Onder ons Artist Agency vallen artiestenmanagement, artiestenboekingen, ons platenlabel O'Dike Records en omdat we het leuk vinden een eigen gouwe ouwe drive-in-show.

 

Marketing:

Marketing doen wij voor wie het maar wil, wat kan bestaan uit o.a. mediaplanning, teksten schrijven (zie de website www.050crew.nl voor een website waarvan wij de tekst hebben geschreven) en telemarketing. Voor telemarketing beschikken wij over meerdere partners voorzien van werkplekken, soft- en hardware en ervaren callcenter agents, met de juiste toepassingen van wet- en regelgeving. Wij worden regelmatig ingeschakeld door grotere telemarketingbedrijven voor het benaderen van prospects waarbij een benadering met aandacht voor de prospect voorop staat; geen hit-and-run, maar een service-gerichte verkoop of het maken van afspraken op directieniveau. 

 

Artist-consultancy:

Consultancy scharen wij ook onder marketing; wij staan zowel beginnende- als ervaren artiesten en bands bij op het gebied van interne organisatie en marketing. Dit varieert van 1 lang gesprek tot naar behoefte vaker samen sparren. Het eerste kennismakingsgesprek is uiteraard gratis!

 

Artist Agency:

Voor een actueel overzicht van de artiesten en bands welke wij vertegenwoordigen kunt u terecht op onze home-page.

In het verleden deden wij het management en/of de boekingen en/of het tourmanagement van artiesten en bands als Kadanz, Vitesse, Powerplay, Earth & Fire, Tee Set, Eddie Floyd (USA), Big Brother and The Holding Company (USA), Otis Redding III, Lori Spee, Basily, Dimitri van Toren (RIP), Lenny Kuhr, Hank The Knife and The Jets, Arnhemsgewijs, Angela & The Rude, en nog een aantal anderen. Een aantal van deze bands vertegenwoordigen wij vandaag de dag nog steeds! Letterlijk de (ongeveer) hele wereld hebben wij gezien, en het blijkt (natuurlijk) altijd en overal om hetzelfde te gaan: het publiek het naar de zin maken! En dat is onze motivatie!

Ook minder bekende artiesten en bands stonden wij bij, zoals Gerrit Schaap alias Felix van Olen (helaas ook veel te jong overleden), De Rambo's en Gimmick. Ook wanneer je nu een betaalbare band voor in de kroeg of op een kleinschalig festival zoekt ben je bij ons aan het goede adres. Al voor een paar honderd euro kunnen wij een leuke band regelen!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Graag ondersteunen wij u bij het aantrekken van willekeurig welke “gouwe ouwe”artiest of -band. Wij beschikken over hele korte lijnen met vrijwel elke internationale gouwe-ouwe-band of -artiest, zodat wij u snel kunnen informeren m.b.t. beschikbaarheid en voorwaarden. Artiesten en bands waar wij in het verleden (veel) mee hebben gewerkt zijn o.a. Les Gray's Mud, The Four Tops, Chubby Checker, Percy Sledge en de Swinging Soul Machine.

Geheel in eigen beheer verzorgen wij de Golden Oldies Disco Party (die is ook te vinden op www.entertainment-info.nl!)

 

0'DIKE RECORDS:

In weerwil van de markt zijn wij in 2016 ons eigen platenlabel gestart: O'Dike Records. Hiermee realiseren wij hetzij zelfstandig hetzij als intermediair releases van artiesten en bands waar wij op de een of andere manier bij betrokken zijn. 

Inmiddels zijn hierop de CD/DVD Live In The Lowlands van levende legende Big Brother and The Holding Company (wereldwijd!) en Branded By The Blues van More Than Blues op uitgebracht, beiden als sublabel van Blues Company.

odike logo     big brother 325     23915763 2022884914599965 166861582614396740 n         bluescompany

Overige diensten en informatie.

Mocht u een ervaren stage-manager nodig hebben tijdens uw festival dan kunt u ook een beroep op ons doen. Voor overige technici verwijzen wij door naar www.050crew.nl.

Op facilitair vlak kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van geluid, licht, podia en verder alles wat bij een optreden of festival komt kijken.

Op creatief vlak kunnen wij (al genoemd) helpen met het schrijven van o.a. persberichten, bio's, websites, brochures, flyers, etcetera. Ook weten wij de weg naar goedkope en/of snelle, maar ook zeker goede drukkerijen.

U bereikt ons het beste per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of door de contactbutton te gebruiken en het formulier in te vullen; per telefoon (06-81342621) graag via sms of whatsapp, dit ivm drukke werkzaamheden. Wij zijn gevestigd op het adres Titan 6  6922LS Duiven. De rechtsvorm is eenmanszaak.

                                                     banner disco half

Omdat we het niet kunnen laten gaan we een paar keer per maand zelf op pad om met tip-top geluid, mooi functioneel licht en een hoop golden oldies van o.a. Tina Turner, Meat Loaf, Blues Brothers, Boney M, Grease, Long Tall Ernie & The Shakers, Saturday Night Fever, The Trammps, Kool & The Gang, Status Quo, The Rolling Stones, The Beatles en heel veel anderen de boel op stelten te zetten. Heeft u een wel heel speciaal "eigen" liedje? Laat dat vooraf even weten, dan nemen we die gegarandeerd mee!

Geen schreeuwerige deejay die zichzelf de leukste vindt, maar de muziek die het doet. Ruim dertig jaar ervaring hebben we hiermee, met als instelling het is UW feest. Zeer geschikt voor 25-jarige bruiloften, Abraham- en Sarahfeesten, jubilarissen etc. Wij draaien niets uit de huidige top-50 (tenzij dat toevallig een gouwe ouwe is die opnieuw is uitgebracht!)!. Alleen maar 60's, 70's, 80's en 90's; af en toe een zero's.

Op speciaal verzoek kan vriend en ex-Radio Noordzee Nationaal collega EDVARD NIESSING meekomen om ook een paar uur te draaien!

Uniek: wij nemen het hele feest op op cd-r als mp3, zodat u uw feest steeds opnieuw kunt beleven! Wij draaien vanaf cd, we lopen niet te hannesen met zo'n steriele laptop.

Op speciaal verzoek kan er ook de hele avond vanaf vinyl gedraaid worden; daarvoor nemen wij dan onze collega Boudewijn Lahaye mee.

De installatie is berekend op maximaal ongeveer 150 personen; groter kan natuurlijk ook, maar dan is overleg vooraf wel noodzakelijk.

Zie ook www.goldenoldiesdiscoparty.nl

 

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies