Turbo

Een stel rock-veteranen die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben.
In 1978 (!) ging Turbo voortvarend van start.
Twee elpee's (Turbo en You Girl), een bescheiden hitje (You Girl), een spetterende live-cd uit 2002 (Turbolence) en vele optredens staan in de geschiedenisboeken...

In 2022 speelt Turbo weer, uiteraard onder aanvoering van brulboei/gitarist Lain Barbier, overal waar stevige 80's rock wordt gewaardeerd: muziekcafe's, festivals en poppodia.

Lain speelde ook bij o.a. Diesel, Vitesse, Rotor en No Exqze. Nu zit hij in meerdere bands, zoals Lain's Workout, en hij laat ook af en toe solo van zich horen. Bijzondere noot is dat Lain ook opperroadie is geweest bij o.a. Nena en PUR, maar ook bij BZN en Andre Rieu. Dat is wel even andere koek!

Bassist Dick Kemper, studio-eigenaar, rots in de branding, had met Burning Heart een wereldhit als bassist bij Vandenberg; was ook lid van No Exqze. Andere gitarist Geert Scheijgrond kennen we ook nog uit No Exqze, maar hij is alweer jaren de vaste technicus van Focus. Drummer Willem van der Aa is de voormalige uitbater van de legendarische Katoenclub in Arnhem; als drummer is hij al jaren actief in meerdere bluesband, zoals Five Long Years.

Fantastische band voor de wat stevigere kroeg en op zijn plek op ieder rock-festival! Jongens die nog ouderwets de spijkers uit de vloer spelen!

Websites: www.turbo-rock.nl ; www.lain.nl (Lain Barbier)
Turbo op youtube: www.youtube.com/watch?v=BstsxYHwECM

 

 

  Turbo

  Turbo (5)    Turbo (4)

Turbo (8)  Turbo (11)  Turbo (10)Turbo (9)  Turbo (12)

  Turbo Lack Of Money  Turbo Pretty Eveline  Turbo Shell Come BAck

Turbo Snowgirl  Turbo Turbolence  Turbo You Girl 2  Turbo You Girl

                                                     banner disco half

Omdat we het niet kunnen laten gaan we een paar keer per maand zelf op pad om met tip-top geluid, mooi functioneel licht en een hoop golden oldies van o.a. Tina Turner, Meat Loaf, Blues Brothers, Boney M, Grease, Long Tall Ernie & The Shakers, Saturday Night Fever, The Trammps, Kool & The Gang, Status Quo, The Rolling Stones, The Beatles en heel veel anderen de boel op stelten te zetten. Heeft u een wel heel speciaal "eigen" liedje? Laat dat vooraf even weten, dan nemen we die gegarandeerd mee!

Geen schreeuwerige deejay die zichzelf de leukste vindt, maar de muziek die het doet. Ruim dertig jaar ervaring hebben we hiermee, met als instelling het is UW feest. Zeer geschikt voor 25-jarige bruiloften, Abraham- en Sarahfeesten, jubilarissen etc. Wij draaien niets uit de huidige top-50 (tenzij dat toevallig een gouwe ouwe is die opnieuw is uitgebracht!)!. Alleen maar 60's, 70's, 80's en 90's; af en toe een zero's.

Op speciaal verzoek kan vriend en ex-Radio Noordzee Nationaal collega EDVARD NIESSING meekomen om ook een paar uur te draaien!

Uniek: wij nemen het hele feest op op cd-r als mp3, zodat u uw feest steeds opnieuw kunt beleven! Wij draaien vanaf cd, we lopen niet te hannesen met zo'n steriele laptop.

Op speciaal verzoek kan er ook de hele avond vanaf vinyl gedraaid worden; daarvoor nemen wij dan onze collega Boudewijn Lahaye mee.

De installatie is berekend op maximaal ongeveer 150 personen; groter kan natuurlijk ook, maar dan is overleg vooraf wel noodzakelijk.

Zie ook www.goldenoldiesdiscoparty.nl

 

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies