Sidewalk Sally

SIDEWALK-SALLY is een Blues/Rock-Partyband die “all-time favourite” covers speelt, van o.a. Gary Moore, Paul McCartney, The Who, Rory Gallagher, Fleetwood Mac e.v.a.

 In verschillende meer dan bekende bands (First Avenue, Normaal, Flavium, Speedtwins, Perfect Strangers) en met gerenommeerde muzikanten als onder andere Herman Brood, Adje Vandenberg en Candy Dulfer, hebben deze rockers de afgelopen jaren de betere muziekcafés, zalen en festivals in West-Europa (én geregeld daarbuiten) plat gespeeld! En dan bedoelen we niet als voorprogramma, maar als leden van de genoemde band(s) of als vaste invallers.

Nummers met een hoog oja-gehalte, maar toch net even anders, gebracht met een brok speelplezier en kracht, waardoor de pannen van schrik weer recht op het dak gaan liggen!

Better than ever + Still going strong” zijn dé beschrijvingen voor dit groovy/swingend Blues/Rock-Power-trio, dat te plaatsen is op ieder formaat Rockpodium of Festival!

WILCO VAN BEEK: GITAAR/ZANG

ARCO BOMMER: BAS/ZANG

NICO GROEN: DRUMS/ZANG

Wanneer je belangstelling hebt voor deze band en je wilt rechtsteeks contact, wat uiteraard mag en kan, dan kan je ze rechtstreeks bereiken via o.a. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SIDEWALK SALLY op youtube: http://www.youtube.com/playlist?list=PLSUHnu8Kt8GV2ppTcTU208Slo2chy-KpF

SIDEWALK-SALLY : More than just the Music!!

collage

wilko nico2  arco

wilko nico  Arco Bommer

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies