Jamie Clarke's Perfect (ex-The Pogues!!!)

Folk-a-Billy, Folk/ Punk / Rockabilly / Irish Drunkabilly
Nee, Jamie Clarke is zelf niet de uitvinder van dit genre. Dat waren de oerleden van The Pogues, de band onder aanvoering van Shane McGowan, waar Jamie Clarke ook enige jaren deel van uitmaakte.  ON TOUR AUGUST 2022!!!

Met The Pogues tourde Jamie de hele wereld diverse malen rond en maakte hij ook meerdere platen. Niet alleen als gitarist/zanger, maar ook mede-schrijver. Omdat hij geen zin heeft in weer een Pogues-reƱnie richt hij sinds 1997 al zijn aandacht op zijn eigen band Jamie Clarke’s Perfect. Reeds 10 cd’s (http://jamie-clarkes-perfect.jimdo.com/discography/) zijn er op het volk losgelaten, dus wanneer hij niet aan het opnemen is, staat hij ergens te spelen, en andersom. Geen kroeg is te klein en geen festival te groot; overal gaat de tent op zijn kop!

Perfect speelt tegenwoordig in de bezetting Sebastian op drums en Yohan op bass. De banjo en mandoline worden gehanteerd door Pierre waarmee er een interessante rockabilly-like smaak wordt toegevoegd aan Perfect's eigenzinnige folk. Vaak worden ze vergezeld door Andy op accordeon.

Jamie Clarke’s Perfect heeft al meer dan 1500 concerten wereldwijd gegeven met hun de-actie-houdt-maar-niet-op-doorstampende-liveshow!!! Af en toe wel een rustpuntje, okee, maar dan weer verder!

Op hun eigen website staan een aantal links naar youtube-clips:

http://jamie-clarkes-perfect.jimdo.com/links/

Wij zijn er blij mee om voor Nederland de boekingen te  doen!

ON TOUR AUGUSTUS 2022!!!!

CONFIRMED:

18-2022 TBC Groningen

19-8-2022 DE CACTUS, HENGELO

20-8-2022 FESTIVAL ZEELTJE ROCK, DEEST

21-8-2022 ATLANTA, ARNHEM gratis entree  18.00 uur

MORE TO COME!!!

Jamie's eigen website: http://jamie-clarkes-perfect.jimdo.com/

(foto's op deze webpagina: © Lukas Klein)

Bandfotos Jamie Clarkes Perfekt Lukas Klein verkleind  drunk rock bigger

Bandfotos Jamie Clarkes Perfekt Lukas Klein verkleind  logo 2

 

 

 

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies