Han Mali

Wereldberoemd in de Achterhoek en Twente als drummer van de bands Boh Foi Toch en Old Ni-js. Daarnaast heeft hij zijn eigen trommeltoko waarmee hij drumlessen geeft, maar ook workshops op lokatie...

Ik help hem graag met boekingen voor zijn workshops in het evenementencircuit.

De eerste keer dat ik zo'n workshop van Han boekte was als openingsact van een zeer geslaagd lustrum-weekend. 700 mensen kwamen van over de hele wereld bij elkaar; die doen dat eens in de vijf jaar. Aan mij de vraag om het gala in de toen hagelnieuwe (ze waren op de dag van het feest nog parket aan het leggen!) Deventer Schouwburg op spectaculaire wijze te openen. Dat heeft Han perfect gedaan.

Een stuk of 40 gasten waren vooraf al gevraagd of ze mee wilden doen; ze wisten alleen niet waaraan. In anderhalf uur tijd heeft Han met deze mensen een percussiestuk van zeker 10 minuten ingestudeerd. Het dak ging eraf!

Langzaam opgebouwd en toegewerkt naar een knallende apotheose. Voor mij een onvergetelijke ervaring.
Altijd kontakt gehouden met deze uiterst sympathieke Achterhoeker.

Dus: bent u op zoek naar een spectaculaire opening (of afsluiting) van uw feest of bijeenkomst: laat het weten.

Ook leuk: geschikt voor alle leeftijden. Groepsgrootte tot circa 40 personen.
Han zijn eigen website: www.trommeltoko.nl

 

 Han Mali1  Han Mali2  Han Mali3  Han Mali4  Han Mali5

                                                     banner disco half

Omdat we het niet kunnen laten gaan we een paar keer per maand zelf op pad om met tip-top geluid, mooi functioneel licht en een hoop golden oldies van o.a. Tina Turner, Meat Loaf, Blues Brothers, Boney M, Grease, Long Tall Ernie & The Shakers, Saturday Night Fever, The Trammps, Kool & The Gang, Status Quo, The Rolling Stones, The Beatles en heel veel anderen de boel op stelten te zetten. Heeft u een wel heel speciaal "eigen" liedje? Laat dat vooraf even weten, dan nemen we die gegarandeerd mee!

Geen schreeuwerige deejay die zichzelf de leukste vindt, maar de muziek die het doet. Ruim dertig jaar ervaring hebben we hiermee, met als instelling het is UW feest. Zeer geschikt voor 25-jarige bruiloften, Abraham- en Sarahfeesten, jubilarissen etc. Wij draaien niets uit de huidige top-50 (tenzij dat toevallig een gouwe ouwe is die opnieuw is uitgebracht!)!. Alleen maar 60's, 70's, 80's en 90's; af en toe een zero's.

Op speciaal verzoek kan vriend en ex-Radio Noordzee Nationaal collega EDVARD NIESSING meekomen om ook een paar uur te draaien!

Uniek: wij nemen het hele feest op op cd-r als mp3, zodat u uw feest steeds opnieuw kunt beleven! Wij draaien vanaf cd, we lopen niet te hannesen met zo'n steriele laptop.

Op speciaal verzoek kan er ook de hele avond vanaf vinyl gedraaid worden; daarvoor nemen wij dan onze collega Boudewijn Lahaye mee.

De installatie is berekend op maximaal ongeveer 150 personen; groter kan natuurlijk ook, maar dan is overleg vooraf wel noodzakelijk.

Zie ook www.goldenoldiesdiscoparty.nl

 

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies