The Fisher Brothers: The Heart of Heart

Wereldwijd werden er hits gescoord met Crazy On You, Barracuda en Magic Man (over broer Mike). Van Japan tot Zuid-Amerika, van Europa tot de USA, overal kwamen er tienduizenden mensen op af, soms zelfs veel meer.

RogBio5.12.2016 klein

 

Nu, in 2017, brengen The Fisher Brothers een multimediaal concert. Op het podium zien we vooral Roger Fisher, samen met topvocaliste Beth Quist, aan het werk. Roger Fisher is een van de meest gelouwerde gitaristen ter wereld. Zijn openingsriff van Barracuda komt vaak terug in commercials en jingles. Roger is ook opgenomen in de Rock and Roll Hall Of Fame!

Een multimediaal concert: video, historische beelden en animaties, ingepast in een muzikale tijdreis. Het publiek wordt meegenomen op een tijdreis door de loopbaan van The Fisher Brothers, die begon met The Army; later werd dit Heart. Daarna kwam Roger Fisher & The Human Tribe. Uiteraard komen wereldhits Barracuda en Crazy On You voorbij. Het is zeker geen klakkeloze greatest hits show. Uniek is dat het publiek aan het eind van de show (die zowel met als zonder pauze kan worden gedaan) vragen kan stellen aan Roger Fisher, die op al dan niet muzikale wijze zullen worden beantwoord. In het eerste deel zit een interview sectie, waarbij beide broers hun verhaal doen. De interviewer  zal een regionaal of landelijk bekende radio/t/v-persoonlijkheid zijn. Feitelijk was Mike de alleskunner achter de schermen waar Heart op leunde.

De omvang van de ondersteunende band wordt op de locatie (en het budget) afgestemd.

Naast deze groots opgezette shows zijn The Fisher Brothers beschikbaar om samen met het Nederlandse More Than Blues (www.morethanblues.nl) op bluesfestivals acte de presence te geven. Dan zullen Roger en zangeres/violiste Evelyn samen met deze kanonnen van eigen bodem blues-classics en de hits van Heart brengen.

Op aanvraag sturen wij graag een nog niet voor publiciteit vrij gegeven link naar een video op youtube.

Waarschijnlijk is het niet nodig om het geheugen op te frissen, wel leuk om te zien: HEART voor 300.000 man in Japan, met een glansrol voor Roger Fisher. https://www.youtube.com/watch?v=1wW9ISqNSLQ

0132 RogDFklein  0149 RogDFklein  0134 RogDFklein  Japan Jam 1979   beth quist  Mike Rog  Enoshima BeachJapan Heart Concert 1979 edit

 

 

 

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies