Edvard Niessing

Presentator, dagvoorzitter, voice-over, coach, audio-visuals, dj jaren 60/70/80, etc...

Wie kent hem niet? Bekend gezicht bij omroepen als KRO, MAX, RTL (het Nieuws), RNN en nog een aantal. Maar haast nog bekender is zijn stem. Zijn duidelijke, warme stem laat bij velen een belletje rinkelen.

Als omroeper en presentator was hij vele jaren een van de bekendste gezichten van Hilversum. Inmiddels doet hij het wat rustiger aan en maakt hij voor meerdere kleinere omroepen nog programma's. Ook heeft hij een opvallende hobby: trams besturen.

Edvard is een man die zich makkelijk inleest in de meest uiteenlopende onderwerpen, zich uitermate beschaafd opstelt en zeer meegaand is.

Daarmee is hij zeer geschikt als dagvoorzitter bij vergaderingen en symposia en als presentator van uiteenlopende festiviteiten.

Het inspreken van de commentaarstem bij audio-visuals is bij hem in vertrouwde handen; ook komt hij graag langs als gast-dj bij uw gouwe-ouwe avond.


Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden en het verrassende tarief!

Zie ook www.edvardniessing.nl en https://nl.wikipedia.org/wiki/Edvard_Niessing.

 

edvard13  edvard18  edvard niessing

Edvard en ik 11 juni  edvard niessing4  edvard niessing5  sfeerbeeld 2

                                                     banner disco half

Omdat we het niet kunnen laten gaan we een paar keer per maand zelf op pad om met tip-top geluid, mooi functioneel licht en een hoop golden oldies van o.a. Tina Turner, Meat Loaf, Blues Brothers, Boney M, Grease, Long Tall Ernie & The Shakers, Saturday Night Fever, The Trammps, Kool & The Gang, Status Quo, The Rolling Stones, The Beatles en heel veel anderen de boel op stelten te zetten. Heeft u een wel heel speciaal "eigen" liedje? Laat dat vooraf even weten, dan nemen we die gegarandeerd mee!

Geen schreeuwerige deejay die zichzelf de leukste vindt, maar de muziek die het doet. Ruim dertig jaar ervaring hebben we hiermee, met als instelling het is UW feest. Zeer geschikt voor 25-jarige bruiloften, Abraham- en Sarahfeesten, jubilarissen etc. Wij draaien niets uit de huidige top-50 (tenzij dat toevallig een gouwe ouwe is die opnieuw is uitgebracht!)!. Alleen maar 60's, 70's, 80's en 90's; af en toe een zero's.

Op speciaal verzoek kan vriend en ex-Radio Noordzee Nationaal collega EDVARD NIESSING meekomen om ook een paar uur te draaien!

Uniek: wij nemen het hele feest op op cd-r als mp3, zodat u uw feest steeds opnieuw kunt beleven! Wij draaien vanaf cd, we lopen niet te hannesen met zo'n steriele laptop.

Op speciaal verzoek kan er ook de hele avond vanaf vinyl gedraaid worden; daarvoor nemen wij dan onze collega Boudewijn Lahaye mee.

De installatie is berekend op maximaal ongeveer 150 personen; groter kan natuurlijk ook, maar dan is overleg vooraf wel noodzakelijk.

Zie ook www.goldenoldiesdiscoparty.nl

 

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies